Puzzel 100 stukjes & poster - Boerderij

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER070

Leven genoeg op deze Crocodile Creek boerderij. Puzzel ze helemaal in elkaar met de 100 stevige puzzelstukjes uit gerecycleerd karton en maak hem keer op keer opnieuw.

Nadien kan je deze leuke puzzel makkelijk opbergen in de handige kokerdoos.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 382875-2

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenDieren
STOP/FINISTOP

Een superfijn geschenk voor elke puzzelfan. Met de 100 stukjes maak je een prachtige boerderij vol leven. Deze Crocodile Creek puzzel Boerderij zit in een leuke kokerdoos en er zit ook een poster bij om op te hangen of te gebruiken als referentie bij het in elkaar puzzelen.

Aantal stukjes: 100

Afmetingen: puzzel 35 x 38 cm - poster 28 x 41 cm - doos ø 7,5 x 23,5 cm

Leeftijd: 5+

Materiaal: gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7.523.57.50.24
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/01/2022
Prima
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!