Puzzel met 36 dieren - Dino World - 100 stukjes

Leerrijke kinderpuzzel met illustraties van dinosaurussen

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER520

Dinomania bij de Kleine Zebra (262)

Deze legpuzzel is leuk én leerrijk tegelijk! De puzzel wordt bevolkt door maar liefst 36 verschillende dino's en vormt met zijn 100 stukjes keer op keer een leuke uitdaging voor elke kleine - en iets grotere - puzzelkampioen.

Spelenderwijs ontdek je de verschillende dino's die op onze planeet leefden en dankzij het bijgevoegde infoblad kan je ook hun juiste naam opzoeken.

19,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3840545

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Kinderpuzzel Dino World van Crocodile Creek bestaat uit 100 stuks geïllustreerd met verschillende dinosaurussen die op onze planeet rondwandelden. De puzzel zit in een handige koker met touwtje. Er zit ook een blad in met alle benamingen van de dino's op.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Materiaal: gerecycleerd karton
Afmetingen puzzel: 35,5 x 48,3 cm
Afmetingen doos: 12,7 x 20,3 x 12,7 cm

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories