Puzzels In de stad

Set van 3 kinderpuzzels met boeiend stadsthema voor kindjes vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

Haba

HAB1039

Wat gebeurt er allemaal in de stad? Al die drukte! In deze mooie verzameling van 3 puzzels zie je verschillende scenario's van het leven in de stad.

Van het gebruikelijke verkeer over de straten tot het wegslepen van auto's. Drie keer zoveel puzzelplezier met deze set.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306479

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

Puzzels in de stad van Haba is een verzameling met 3 puzzels van 12, 15 en 18 stukjes, allemaal in het thema van werk- en bouwverkeer in de stad.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 29 x 24 x 5 cm

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.43
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!