Raffia shopping tas - Happy - naturel

Knappe shopper uit natuurlijke materialen met de quote Happy

Staat: Nieuw product

Rice

RI276

Choose Happy met Rice! (6)

Choose Happy! Dat is het motto van Rice en hun nieuwe lentecollectie. Met deze kleine shopper kan je lekker op stap gaan en je spullen met je meenemen voor een picknick of andere uitje.

Ook leuk om in je speelwinkel mee te spelen. Don't worry, be happy!

29,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BGBEA-HAP *

SamenstellingenRaffia
TypeBoodschappentassen
KleurRoze
Korting- 40 %

Schattige kleine raffia shopping tas Happy is zowel mooi als praktisch en komt uit de collectie van het kleurrijke Deense Rice. Deze boodschappentas met raffia handvaten is met de hand gemaakt en het woord Happy is ideaal om je dag goed te maken.

Maximum gewicht: 5 kg

Afmetingen: 33 x 18 x 33 cm

Materiaal: raffia, afkomstig van palmbladeren - al de raffia van Rice komt uit Madagaskar. De Raffia-producten zijn allemaal handgemaakt en onze productie ondersteunt meer dan 300 gezinnen op het Rode Eiland. Raffia is een natuurlijk product en verschilt in kleur vanuit de natuur. Dit betekent dat twee manden nooit helemaal op elkaar lijken - dit maakt deel uit van de charme van het product.

_

De lente komt, kersen zullen bloeien ... het komt allemaal weer goed. Ook in onzekere tijden na het vreemde jaar 2020. No rain, no flowers! De lentecollectie van Rice bloeit weer van kleur en geeft ons een boost om de grijze dagen snel achter ons te laten. Het verschil zit vaak in de kleine dingen. Blijf kleurrijk en sterk - Choose Happy met de SS 2021 collectie van het prachtige Rice!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
183300.111
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Choose Happy met Rice!
Inspiratie en stories