retro schooltas 'appel' large

retro schooltas 'appel' large

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ32274

tassen collectie van ENGEL. (68)

Grote boekentas van ENGEL. in frisse 'appeltjes'-design.
Na de zomervakantie met een nieuwe rugzak de klas instappen is altijd feestelijk....

59,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Grote boekentas van ENGEL. in frisse 'appeltjes'-design.
Na de zomervakantie met een nieuwe rugzak de klas instappen is altijd feestelijk. Daarom komt ENGEL. met een reeks originele boekentassen, net als deze!

De buitenzijde van de tas is gemaakt van gerecycleerde frisdrankflessen. Dat zie je niet, maar is wel leuk om te weten én milieuvriendelijk! Aan de binnenzijde vind je een vak met rits, een sleutelkoord met metalen musketonhaak en een naamlabel met de tekst travel with me around the world.
De boekentas sluit met twee gespen en kan op de rug of aan het handvat gedragen worden. Kleine spullen berg je op in de twee voorvakken. Formaat: 37x28x14 cm, geschikt voor A4.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3728140.67
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!

product referentie :11.77

Collectie tassen collectie van ENGEL.
Inspiratie en thema's