Ride on kostuum - Zeepaardje

Origineel verkleedkostuum in onderwaterthema

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Under the sea themafeestje (52)

Diep in de zee woont er een grote zeemeerminfan die dagelijks op haar eigen zeepaardje kan rijden alsof het niets is. En dat allemaal dankzij deze heerlijke ride-on van Souza!

Een uniek geschenk voor elk kind dat gefascineerd is door zeemeerminnen en het magische oceaan leven. Stap met je benen in dit leuke pakje en doe de verstelbare banden om je schouders. Zo lijkt het net of jij als zeemeermin op een zeepaardje zit. Leuk hè?!

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100772

PersonageWaterdier
TypeVerkleedkostuums
KleurPaars
Leeftijdvanaf 5 jaar

Ride-on Zeepaardje van Souza for Kids een unieke verkleedoutfit om gewoon in te stappen en jezelf te transformeren in prachtige seahorse met blinkende huid en schattige tule accenten. De schouderbanden zijn verstelbaar aan de grootte van je kleine zeemeermin. Uniek geschenk voor een 5e verjaardag!

Maat: 110 - 116
Leeftijd: 5 à 6 jaar
Materiaal: polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Under the sea themafeestje
Inspiratie en stories