Robin wood set

Stoere verkleedtuniek voor dappere verkleedfans

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (115)

Wie rent daar door de bossen, sneller dan de wind? Het is de dappere held Robin en hij heeft een stoere tuniek aan met een leerlook kraagje en beenbeschermers. Top outfit voor stoere avonturen!

37,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100883

PersonageSuperheld
TypeVerkleedsets
KleurBruin

Robin Wood verkleedset uit de collectie van SOUZA FOR KIDS bestaat uit een mooie tuniek en bijhorende beenbeschermers.

Materiaal: 100% polyester

Maat: beschikbaar in 3 maten - De lengte is voor 3-4 jaar: 44cm, voor 5-7 jaar: 53cm en voor 8-10 jaar: 63cm

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
340300.22
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories