Robuust Terra Kids kompas

Staat: Nieuw product

Haba

KZ40159

Terra Kids collectie by Haba (50)

Raak nooit meer de weg kwijt met dit geweldige kompas uit de terra kids collectie van Haba! Een musthave voor elke kleine avonturier!

14,99 €

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302676

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar

Dit stoere kompas heeft alles om je kleine ontdekker de weg te wijzen:

  • makkelijk afleesbare roos, met geïntegreerd vizier om de exacte positie te bepalen
  • inclusief nylonband en aluminium karabijnhaak voor bevestiging aan een rugzak of riemlus
  • robuuste, hoogwaardige behuizing van metaal
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
223.513.30.125
  • Door Anonymous A.
  •  de 21/01/2022
Van een kompas had ik verwacht dat ie het Noorden zou kunnen vinden. Het eerste kompas was defect (deed niks), het kompas dat we in ruil kregen... daarvan beweegt de pijl een beetje, maar het noorden geeft ie nog steeds niet aan. Zeer teleurstellend product! (niet de eerste negatieve ervaring met een product van Haba Terra Kids, dus voor ons ook de laatste aankoop van dit merk)
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 21/01/2022

Beste+Griet%2C+hartelijk+bedankt+voor+uw+berichtje+en+jammer+dit+te+horen.++Mijn+collega+Margaux+heeft+de+informatie+naar+onze+leverancier+verzonden.++Ik+hoop+dat+u+toch+heeft+kunnen+helpen.+Groetjes++Cathrine

HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories