Rode t-shirt Kapitein Winokio met 1 beer

Staat: Nieuw product

Kapitein Winokio

Ben jij ook zo'n grote fan van Kapitein Winokio? Laat het dan aan iedereen zien en pronk met dit guitig rode t-shirtje met leuke afbeelding van...

15,00 €

3,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : t-shirt rood 12/14

Ben jij ook zo'n grote fan van Kapitein Winokio? Laat het dan aan iedereen zien en pronk met dit guitig rode t-shirtje met leuke afbeelding van een beertje. De t-shirt is bedrukt aan voor- en achterzijde. Verkrijgbaar in 2 maatjes.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Kapitein Winokio - Muzikant en producer Winok Seresia ergerde zich een tijd lang aan het overaanbod hapklare en snel vervliegende kinderpop. Die ergernis zette hij om in een positief project.I n 2004 startte hij zijn missie als ‘Kapitein Winokio’. Hij ging op zoek naar oude Vlaamse en Nederlandse kinderliedjes als Ikkeltje Kramikkeltje, Kortjakje en Roodkapje. Stuk voor stuk pareltjes, muzikaal erfgoed, doorgegeven van generatie op generatie. Hij viste en friste ze op. Later volgden ook eigen composities.De Kapitein wil appelleren aan de ontembare levenslust en weelderige verbeeldingskracht van kinderen. Tegelijkertijd wil hij het kind in elk van ons weer doen ontwaken. Zo weet Kapitein Winokio elke generatie aan te spreken: kinderen, hun ouders en zelfs hun grootouders. Kinderen weten waarom.