Ronde koffer met drakenpuzzel - 54 puzzelstukken

Puzzel uit stevig karton in mooie opbergkoffer met handvat

Staat: Nieuw product

Janod

JS347

Do you love dragons? (32)

Ridders en draken, de eeuwige strijd tussen een bende macho's onder elkaar. Deze keer staan ze op een leuke puzzel afgebeeld, wie wint er?

13,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02763

SamenstellingenKarton
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Beleef heel wat puzzelplezier met deze mooie puzzel met spannende drakentekening. De afmeting van de puzzel is 50 x 40 cm en bestaat uit 54 stukjes. Komt in een beeldig en handig koffertje dat je overal mee naartoe kan nemen!

Geschikt voor kids van 5 tot 8 jaar. Poster inbegrepen. Afmetingen: 50 x 40 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.230.210.070.67
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Do you love dragons?
Inspiratie en stories