Ronde koffer met verjaardagspuzzel (36st)

Staat: Nieuw product

Janod

JS346

Happy Birthday! Een feestje compleet met taart, ballonnen, spelletjes, noem maar op. Wie wordt er niet vrolijk van zo'n feestelijk schouwspel?

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02764

SamenstellingenKarton
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken31-40 stukken

Beleef heel wat puzzelplezier met deze mooie puzzel met feestelijke tekening. De afmeting van de puzzel is 50 x 40 cm en bestaat uit 36 stukjes. Komt in een beeldig en handig koffertje dat je overal mee naartoe kan nemen!

Geschikt voor kids van 4 tot 7 jaar. Poster inbegrepen. Afmetingen: 50 x 40 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.230.210.070.61
  • Door Wia B.
  •  de 22/10/2020
Nog niet open gemaakt maar ziet er mooi uit!
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.