Roze poppenhuis - Mademoiselle

Staat: Nieuw product

Janod

JS362

Het perfecte poppenhuis voor romantische huismussen. Dit complete 'Mademoiselle' poppenhuis is prachtig gedecoreerd, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.

109,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06581

SamenstellingenHout
TypePoppenhuizen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Open deze geweldig mooie cottage en ontdek een roze droomwereld uitgewerkt tot in de kleinste details, met romantische behangetjes, getekende plantjes en zelfs huisdieren en vlinders in het decor. Je kan het huis eenvoudig openen en sluiten door de magneetjes onderaan, en het dak kan ook openklappen om gemakkelijker bij de bovenverdieping te geraken. Bij het huis zitten ook heel wat meubeltjes en accessoires, zoals een kast met deuren die echt open kunnen, een bed met beddegoed, een kaptafel, een bad, een sofa, een lamp, tafel, 2 stoelen en een keukenblokje.

Geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Het huis is perfect voor poppetjes met een lengte tot ca 11,5 cm. Gemakkelijk zelf te monteren.
Afmetingen: 41 x 30 x 54 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.110.40.566.72
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.