Ruige verkleedset - Pirate Pete

Staat: Nieuw product

Travis Designs

Alles voor een piratenfeestje! (65)

Aaaaarrr pirate! Ben je klaar om de woeste zee te trotseren en op schattenjacht te gaan? Opgepast, er zijn kapers op de kust!

49,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PIP3

PersonagePiraat
TypeVerkleedsets
KleurMosterdgeel

Aaaaarrr pirate! Ben je klaar om de woeste zee te trotseren en op schattenjacht te gaan? Opgepast, er zijn kapers op de kust! De Pirate Pete outfit van Travis Designs heeft alles wat een stoere piraat nodig heeft: een ruige vest en matching broek, een angstaanjagend zwaard en een echte piratenhoed. Keuze tussen twee maten, geschikt voor knapen van 3 tot 11 jaar.

Dit filmpje is alvast een leuk voorsmaakje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.
Collectie Alles voor een piratenfeestje!
Inspiratie en stories