weekendtas - charcoal

Ruime weekendtas - charcoal/light green

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM006

Klaar om erop uit te trekken? Neem dan zeker deze ruime weekendtas van Cam Cam Copenhagen mee.

Naast lekker praktisch en 100% ecologisch is deze tas gewoon ook heel erg mooi én ze is afgewerkt met mooie details zoals prachtige stiksels en koperen ritsen. Heerlijk als logeertas of wanneer je zelf een weekendje weggaat!

86,00 €

51,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 978.18

TypeWeekendtassen
KleurGrijs
Korting- 40 %

Deze ruime, gewatteerde weekendtas van Cam Cam uit Kopenhagen, heeft een diep grijze kleur en een unieke lichtere print aan de binnenzijde. Ze is afgewerkt met prachtig stiksels, koperen ritsen en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Afmetingen: 54 x 40 x 25 cm

Materiaal: buitenkant is van 100% organisch katoen, de binnenkant is 100% Oeko-tex standaard polyester met het OCS-label.

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.530.020.410.5
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.