Rustgevende muziekknuffel walvis Joséphine

Walvisknuffel met mooi liedje

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO072

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (25)

Zag je ook zo een leuke walvis? Deze zachte muziekknuffel bestaat uit verschillende stofjes en kleurtjes wat hem erg interessant maakt voor kleine kinderen. Dankzij de lus met velcro hangt je hem makkelijk op waar je maar wil, als je aan het visje trekt weerklinkt er een rustgevende melodie.

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714042

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeMuziekknuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Muzikale knuffel Joséphine de walvis uit de 'Le voyage d'Olga'-collectie van Moulin Roty.

Afmetingen: 25 cm lang

Materiaal: katoen, polyester, velours

Olga is de moedergans, ze vertrek met haar kleintjes in haar kielzog om de wereld te ontdekken en op zoek naar superleuke ontmoetingen. Le Voyage d'Olga is een schattige en poëtische collectie van het Franse Moulin Roty vol leuke wezens en muzikale tonen...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories