Samenwerk spel - De wolkenmaker

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Dit spel start met een groot spelbord dat je samen in elkaar kan puzzelen. Het leuke aan dit gezelschapsspel is dat het een samenwerkend spelprincipe heeft: alle spelers zoeken samen de ingrediënten bij elkaar.

Erg leuk memoryspel om samen te spelen, helpt jij de kraai om de juiste ingrediënten voor de wolkenmachine te vinden?

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305517

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeCoöperatieve spellen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Dit coöperatief memoryspel De Wolkenmaker van Haba

De wolkenmaker en de kraai koken samen het ongelooflijkste weer! Maar als de wolkenmaker er een keer niet is, staat de kraai er alleen voor - en ze heeft jullie hulp nodig. Met een beetje geluk met de dobbelstenen en een goed geheugen bij het omdraaien van de ingrediëntenkaartjes, verzamelen jullie de ingrediënten voor de drie receptenkaartjes. Als dat lukt voordat de wolkenmaker weer thuis is, hebben jullie samen gewonnen.

1 spelbord (bestaande uit 6 delen), 1 wolkenmaker, 1 kraai, 1 dobbelsteen, 21 receptenkaartjes, 24 ingrediëntenkaartjes (waarvan 3 met weerkikker), 1 handleiding.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
Aantal spelers: 1-4
Spelduur: ongeveer 10 minuten

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door A S.
  •  de 16/02/2021
Het spel nog niet gespeeld, maar Hava heeft eigenlijk altijd leuke spellen.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories