Savannah Zwembad - Stripe: Mustard&Creme de la creme

Wondermooi rond plonsbad voor stijlvolle kids

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2494

Een stijlvol zwembad, het bestaat. Dit wondermooi plonsbad van Liewood met mosterdgele strepen is mooi van kleur en staat perfect in je tuin of op je terras.

Makkelijk en snel op te blazen voor reuze veel plons- en zwemplezier!

64,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14165 0905

CollectieSavannah
TypeZwembadjes
PrintsY & D stripe : mustard & creme de la creme
KleurMosterdgeel

Stylish Savannah opblaasbaar zwembad Stripe: Mustard & Creme de la creme uit de collectie van Liewood brengt je welgekomen verkoeling op warme dagen en oneindig veel waterpret voor je kleine waterratje(s). Kindjes kunnen er samen in plonsen. Ook verkrijgbaar in andere kleurtjes en super tof in combinatie met het strandspeelgoed van dit hippe Deense merk.

Materiaal: 100% PVC, ftalaat vrij, met CE-label
Afmetingen: 150 cm diameter x 25 cm hoog
Volume: ongeveer 230 liter (70% gevuld)
Gebruiksadvies: proper maken met een vochtige doek - enkel gebruiken onder toezicht van een volwassenen - als je de kinder plonsbadjes eerst opblaast kunnen ze niet perfect rond lijken, blaas ze op met een pomp zodat er voldoende lucht in zit en eens gevuld met water is dit probleem opgelost.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.5
Liewood - Dit Scanidavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!