Schattig babymutsje La Línea - Cinnamon

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

siska x mundomelocotón (37)

Langs hun hoofdje verliezen kleine baby's snel lichaamswarmte. Gelukkig is er dit mosterdgeel babymutsje, het staat vol fijne wiite streepjes en komt uit de Siska x mundo melocotón-collectie die ook een paar nieuwe items voor de La Línea-collectie ontwierp.

Dit hip strikmutsje is snel op te zetten en blijft ook op zijn plaats dankzij de lintjes die je makkelijk onder de kin kan strikken. Leuke baby-musthave met stijl!

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3710

CollectieSiska x mundo melocotón
TypeBabymutsen
KleurGeel

Heerlijk babymutsje La Línea Cinnamon uit de Siska Schoeters ♥ mundo melocotón collectie. Beschikbaar in 3 maten van de geboorte tot ongeveer 1 jaar. Er zijn ook nog andere kleurtjes verkrijgbaar.

Maten: 50/56 - 62/68 - 74/80

Materiaal: combinatie van biologische katoen en seaqual*

Omdat een streepje altijd een goed idee is, zitten er in de siskaxmundomelocotón collectie enkele nieuwe kleurencombinaties voor de populaire La Línea lijn. Bovendien gingen ze letterlijk in zee met een bijzonder project: Seaqual - Together for a cleaner Ocean - gaat de uitdaging aan tegen Plastic Polution. *Ocean Plastics worden gerecupereerd uit de Middellandse zee om deze te upcyclen tot een nieuwe polyesterdraad. Hun Spaanse textielfabrikant combineerde deze Seaqual draad met Organic Cotton voor een duurzame eindresultaat. Dit zijn dus écht "schone" streepjes!

_

mundo melocotón lanceert in 2019 een exclusieve collab collectie met presentatrice Siska Schoeters. Siska, zelf ook mama, ontwierp samen met Dauwke, ontwerpster van mundo melocotón, een unieke voor jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar én voor mama’s! Het is resultaat is een mix van stoere basics - zoals we gewoon zijn van dit Belgisch merk – gecombineerd met speelse en veelzijdige stuks die helemaal van het moment zijn en je zowel tegen het einde van de zomer als tijdens de koudere maanden met trots en plezier kan dragen. Alles kan je perfect met elkaar combineren of aanvullen. Je kan de kleuren sober houden of eens lekker gek doen. Mede-ontwerpster Siska zocht naar stukken die zowel de ouders als kinderen aanspreken: het resultaat is een sympathieke collectie, waar zowel het publiek van mundo melocotón als van Siska aan hun trekken zullen komen. En alles is gemaakt om lekker lang mee te gaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
mundo melocotón - is jong en nieuw, opgericht met héél veel zin en energie, en maakt veilige en oerdegelijke artikelen die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.
Collectie siska x mundomelocotón
Inspiratie en stories