Schattig dobbelspel - Allemaal stekeltjes!

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (25)

Vandaag verkleden de egelkindjes zich: ze willen graag grote stekels in hun favoriete kleurtjes. Hiervoor moeten de spelers blaadjes in de juiste kleur uit het blaadjeszakje halen.

Maar pas op: de wind kan de bladeren flink door elkaar blazen en dan gaan je blaadjes er weer vandoor! De speler die zijn/haar egel als eerste helemaal met blaadjes in de juiste kleur heeft versierd, wint dit fijn memoryspel.

17,99 €

14,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305590

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Allemaal stekeltjes! van HABA is een vrolijk dobbelspel voor de allerkleinsten met trekken, raden en insteken, de grappige 3D-egel figuurtjes spreken meteen tot de verbeelding van kleine spelers.

Inhoud speldoos: 4 egels (bestaande uit 3 egelonderdelen & 1 bril), 30 blaadjes, 1 dobbelsteen, 1 blaadjeszakje, 1 handleiding in 6 talen (Frans, Spaans, Italiaans, Duits
Engels, Nederlands)

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
Aantal spelers: 1-4 jaar
Spelduur: ongeveer 10 minuten

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/08/2022
Superleuk
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories