Schattige eetset Jule

Staat: Nieuw product

Haba

HAB245

poppen wereld van Haba (58)

Ook poppenbaby's verdienen de beste verzorging en met deze schattige eetset komt die van jouw poppenmama zeker niets te kort.

Inclusief zacht papflesje, flessenhouder en bavetje. Perfect voor een realistisch rollenspel voor kleine poppenouders.

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303726

CollectiePoppenwereld
TypePoppenaccessoires
Leeftijdvanaf 18 maanden

Kleine poppenkinderen hebben net zoals echte baby's vaak grote honger. Met deze eetset Jule van Haba beschikken poppenouders direct over alles wat ze nodig hebben om hun kleine lieveling te verzorgen.

Inhoud: 1 slabbetje, 1 flesje, 1 flessenhouder
Afmetingen: 20 x 5,5 cm
Materiaal: polyester.
Leeftijd: voor kleintjes vanaf 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.160.080.170.11
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories