Schattige sjaal in bio katoen Pique Nique

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP189

Een vierkant sjaaltje uit eco-katoen, met guitige illustratie van een kleine meid - by Virgo - ze houdt ervan haar dagen te spenderen op de fiets en eet van tijd tot tijd graag een boterhammetje met Camembert. Wat zijn jouw favoriete bezigheden?

Kleine fashionista's zullen erg blij zijn met dit leuke zachte accessoire van Coq en Pâte!

15,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeMutsen en sjaals
KleurOranje

Zacht kinder-sjaaltje met ludieke illustratie van een meisje op. Leuk om rond de nek te binden en elke dag mee te pronken. Dit item komt uit de collectie van Coq en Pâte en is geïllustreerd door de Franse illustratrice Virgo. Ze woont in Parijs, heeft de 'biotitude' waar Coq en Päte van houdt en maakt sinds jaar en dag speelse en ludieke illustraties.  Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch materialen met respect voor dier en milieu. 

Afmetingen: 60 x 60 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.03
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes.Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieuHun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.