Schattige stoffen boek - Lentevlinder

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28947a

De lentevlinder nodigt alle kleine liefhebbers van prentenboeken uit om samen met hem de lente te ontdekken. Elke pagina verrast met leuke lentemotieven en interessante stofjes om aan te voelen.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302096

Leeftijdvanaf 6 maanden

Met zijn leuke voel- en speeleffecten is dit stoffen boek bijzonder spannende ‘lectuur’ voor de kleinsten. Zo knisperen de vleugels van de lentevlinder en is de achterkant van het boek voorzien van een spiegelfolie.

Geschikt voor kleintjes vanaf 6 maanden.
Wasbaar op een mild programma van 30°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
322130.076
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!