Schattige taartstaander - donkergroen

Staat: Nieuw product

Rice

RI034

Alles voor een paas feestje (84)

Cake for one! Deze extra small RICE taartstaander heeft een diep groene kleur en is de ideale staander voor een stukje staart perfect te presenteren of gebruik je hem liever voor een paar pralines of macarones op te leggen.

Aan jou de keuze, in ieder geval maakt hij je buffet en feesttafel helemaal af.

20,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MECAK-XSDAG

SamenstellingenMelamine
TypeTaartstaanders
KleurGroen

Leuke kleine taartstaander, uit mooie donkergroene melamine, om allerlei kleine lekkernij perfect te presenteren tijdens een feestje of zondagse brunch. Nog leuker in combinatie met de iets grotere roze RICE-taartstaander uit dezelfde collectie voor een extra wauw-effect.

Afmetingen: 10 x 15 cm

Materiaal: gemaakt uit melamine (voedselveilig, BPA- vrij)

Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser, niet geschikt voor de magnetron

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.10.150.17
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories