Grote boekentas Eclair Bleu

Schitterende grote boekentas - Eclair Bleu

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR078

Je heb toffe boekentassen en je hebt super-coole-grave-hippe boekentassen: kan jij raden bij welke van de 2 deze Caramel & cie boekentas hoort? :)

De bliksem blijft een super populaire print en het geeft deze grote schooltas een echte unieke look. Flits naar school met deze grote boekentas en iedereen zal het gezien hebben.

85,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : cartGM054

CollectieClassique
TypeSchooltassen
Tassen printsÉclair bleu
Type Caramel & CieSchooltassen large

Grote boekentas Eclair Bleu uit de Classique collectie van Caramel et Cie. Deze superstoere schooltas met bliksem is tot in detail afgewerkt, met een naamkaartje, 2 ruime compartimenten en verstevigde naden binnenin. Aan de voorkant is een apart vak voor kleine zaken, voorzien van een grote flap met klittenbandsluiting. Achteraan is de tas comfortabel afgewerkt met een zachte rug en verstelbare riemen. Deze grote boekentas is geschikt voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Er is ook een medium formaat in deze print beschikbaar. Neem de bijpassende pennenzak erbij om het plaatje compleet te maken.

Caramel et Cie is een Frans merk van ontwerpster Rafaela Garcia. Ze ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Materiaal: 100% katoen, afgebiesd en gevoerd met 100% polyester.

Afmetingen: 41 x 32 x 16 cm

Gewicht: 950 g

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3040121.1
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.