Schitterende plaktatoeage set - Fiona's sieraden

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ358

Djeco DESIGN BY Collectie (64)

Duik mee in de romantische juwelendoos van Fiona, en ontdek de meest waanzinnige juwelentattoos. Het ene velletje vindt inspiratie onder water bij zeemeerminnen, vissen, en zeepaardjes, het andere staat vol glinsterende libellen, vlinders, vogels, bloemen en top of the bill: een snoezig konijntjes medaillon!

4,00 €

2,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09586

PersonageZeemeermin
CollectieBody art
TypePlaktattoos
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar
STOP/FINISTOP

Dit pakje bevat 2 vellen met prachtige geïllustreerde plaktattoos. Je kids zullen er gek op zijn. En het glittereffect is helemaal top ! Deze Djeco tattoos zijn een leuk ideetje voor een verjaardagspartijtje als bijvoorbeeld een activiteit of als geschenkje in de party bag.

Djeco tattoos zijn dermatologisch getest en zijn eenvoudig aan te brengen. Knip het gekozen plaatje uit, haal het stukje film eraf en druk de sticker stevig op de huid, maak nat met een spons en wacht 30 seconden. Haal het papiertje eraf en er blijft een mooie eenhoorn of regenboog zitten op de huid.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar. Opgelet: deze tattoos zijn dermatologisch getest door de fabrikant Djeco maar kunnen ongeschikt zijn voor kinderen met een huidallergie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.8230.30.127
  • Door Marijke V.
  •  de 16/11/2020
Leuke tattoos
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/07/2020
Origineel
  • Door Renilt D.
  •  de 10/12/2019
Prijs / kwaliteit kan ik pas verduidelijken na de feestdagen. Ziet er prima uit, maar nig niet uitgetest.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories