Schitterende set van 20 servetten - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU056

Alles voor een eenhoorn feestje (47)

Morsen wordt magisch dankzij deze stijlvolle, eenhoorn servetten van Great Pretenders. De zachte kleuren en fijne details passen op elke stijlvolle feesttafel of zijn ideaal om mee te geven bij een leuke traktatie op school.

5,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97100

PersonageEenhoorn
TypeServetten

Set van 20 stevige 3 laagse servetten met schitterende regenboogaccenten Eenhoorn van Great Pretenders. Bekijk zeker de rest van de eenhoorn collectie met bijpassende dessertborden, grotere borden en bekers voor een magisch feestje!

Afmetingen: 12,7 x 12,7 cm

Materiaal: 3 laags papier

Aantal: 20 servetten per pak

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories