Schitterende zwem noodle - Glitter

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC142

Sparkle A Little Lovely Company (8)

Pak je zwemkledij, je zonnecrème en handdoek, blaas deze zwem noodle op en ga lekker het water in. Door de bewegende gouden en roze glitters is zwemmen nog leuker!

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BSPNGL04

CollectieSparkling Summer
TypeOpblaasbaar speelgoed
KleurGoud

Ben jij klaar voor een extra sparkling summer met deze lovely zwem noodle van A Little Lovely Company? De zwem noodle is 120 cm lang. Gebruik de noodle alleen onder toezicht van een volwassene.

De zomer wordt extra sparkling samen met onze andere lovely glitter zwembad accessoires: de glitter strandbal en zwemband

Afmetingen: 14 x 119 x 14 cm

Materiaal: PVC

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!
Collectie Sparkle A Little Lovely Company
Inspiratie en stories