Schommelpaard - BabyCavali

Houten hobbelpaard met elegant design en frisse kleuren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ957

Traditioneel hobbelpaard met elegant design en zachte kleuren, een eye-catcher in je kinderkamer!

Dit houten paardje is voorzien van een afneembare hoepel uit kunststof, komt in een mooie doos en is een ideaal cadeau voor kindjes vanaf 12 maanden.

97,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06132

SamenstellingenHout
TypeSchommels
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 1 jaar

Houten schommelpaard BabyCavali is een leuk stuk schommelspeelgoed uit de Baby Blanc collectie van het Franse DJECO van uitstekende kwaliteit. De beugel is afneembaar zo groeit dit hobbelpaardje mee met je kleine cowboy of gazelle ;-)

Leeftijd: vanaf 1 jaar
Materiaal: hout en kunststof
Afmetingen paard: 64 x 47 x 36 cm - doos: 62 x 31 x 12 cm

_

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!