Scratch & Sniff Puzzel - Cosmic Fruits

Originele belevingspuzzel met 60 puzzelstukjes

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER450

Mmmh wat ruikt het hier heerlijk naar fruitjes! Je kleine hartedief kan tijdens het puzzelen 3 unieke geuren ontdekken die verband houden met het thema van deze kinderpuzzel. Zes van de zestig puzzelstukken hebben namelijk een lekker geurtje.

Als je over het puzzelstukje wrijft ruik je de geuren banaan, appelsien of aardbei. Dit geeft een extra dimensie aan het puzzelmoment. Geweldig toch.

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 357013

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Scratch & Sniff Puzzel Cosmic Fruits van Mudpuppy is een unieke belevingspuzzel in een leuk kleurrijk thema. De puzzel en de verpakking zijn gemaakt uit 90% gerecycleerd karton, geprint met non-toxische verf.

Aantal stukjes: 60

Afmetingen puzzel: 38x38cm - doos: 24x18x5 cm

Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

Materiaal: gemaakt uit 90% gerecycleerd karton (doos 70%) en geprint met niet giftige inkt - goed voor de planeet.

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy. Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.