Set aquarel kleurpotloden

Staat: Nieuw product

DJECO

Les Couleurs: creatieve tools van Djeco (23)

Laat je creativiteit de vrije loop met deze mooie set aquarelpotloden.

De stevige doos bevat 12 verschillende kleuren waarmee je kan inkleuren, tekenen en nadien met een beetje water en een penseel een echt schilderijtje van te maken. Een unieke techniek die van elk van ons een kunstenaar maakt.

6,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08824

CollectieThe colors
TypePotloden & wasco's
Technieken & ambachtenTekenen en kleuren met potloden
Leeftijdvanaf 6 jaar

Knappe set van 12 aquarel kleurpotloden uit de collectie van Djeco. Geschikt voor wannabe kunstschilders vanaf 6 jaar tot ...

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
221240.08
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Les Couleurs: creatieve tools van Djeco
Inspiratie en stories