Set feestmaskers - Go Wild

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR077

Ga voor een geestig fotomoment tijdens het verjaardagsfeestje met vriendjes. Of hou je ze liever voor het familiefeestje met de bomma?

Sowieso zorgen deze wilde set Meri Meri dieren-maskers uit papier voor grappige gezichten, leuke momenten en heel veel plezier.

12,00 €

8,40 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 171613 *

PersonageDier
CollectieGo wild
TypeFeestaccessoires
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %

Set van wilde Meri Meri feestmaskers, ideaal voor jouw perfecte Jungle-feest. Deze maskers komen in een mooie doos in 2 thema's: tijger en aap. Ze zijn handgemaakt uit papier en vastgemaakt op een houten stokje. Apen laat jullie beste apengeluid horen... oo oo oo, team tijger geef ons een oorverdovende rooooaar! Helemaal weg van de jungle van Meri Meri? Kijk dan zeker ook eens naar de bekers, bordjes, partybags, slinger, servetten en ... in hetzelfde wilde thema.

Afmetingen maskers: ongeveer 21 x 14 cm

Afmetingen doos: 13 x 31 x 4,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.310.130.050.22
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.