Set grote Harlequin servetten met franjes - Circus

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR438

Alles voor een circus feestje (17)

Geef elk feest kleur, of elke dag kleur, met deze zalige servetten van Meri Meri.

De harlequin print past natuurlijk perfect binnen het circus thema van je feestje, de koraalrode franjes maken zelfs je mond afkuisen feestelijk :-)

6,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 203069

CollectieCircus
TypeServetten
KleurMeerkleurig

Uniek set van 20 Circus servetten met neon harlequin print en feestelijke franjes. Een praktisch en tegelijk super mooi feestaccessoire voor elk  soort feestje.

Afmetingen: 16,5 x 16,5 cm

Materiaal: papier

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De kleurrijke Circus collectie maakt van elke party een nog groter feest. Dit feestthema zit vol kleur en unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een circus feestje
Inspiratie en stories