Set grote papieren borden - Silly Circus

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ31680

Alles voor een circus feestje (21)

Kleine spruit jarig? Organiseer een Silly Circus feestje en dek de tafel met deze mooie circus borden. De papieren borden zijn geïllustreerd met...

6,50 €

3,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 132850

CollectieCircus
TypeBorden
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP
Kleine spruit jarig? Organiseer een Silly Circus feestje en dek de tafel met deze mooie circus borden. De papieren borden zijn geïllustreerd met de mooiste circusdieren die maar al te graag hun circusacts tonen.

Een set bevat 12 borden. Formaat bord: 23cm diameter.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
232300.35
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten. Het verhaal van Meri Meri Meri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter… Magische collecties waar fantasie tot leven komt Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een circus feestje
Inspiratie en stories