Set servetten - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR083

Alles voor een eenhoorn feestje (39)

Voor originele feestartikelen ben je bij Meri Meri altijd aan het juiste adres.

Deze knappe eenhoorn servetten zijn opnieuw een leuk en origineel ontwerp van dit feestmerk uit Londen. Perfect om je feesttafel een magische look te geven en elk feestje op 1-2-3 nog wat feestelijker te maken.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173602

CollectieMagical Unicorns
TypeServetten
KleurWit

Originele Meri Meri Eenhoorn servetten-set met goud folie details. In deze set zitten 16 servetten in de vorm van een magische eenhoorn. Grote fan van eenhoorns? Check dan zeker de andere eenhoorn feestartikelen (zoals originele bordjes, kaarsjes, koekjesvormen of een echte eenhoorn verkleedset ...)  van Meri Meri in onze collectie.

Afmetingen serviette: 12,5 x 17,5 cm (opengevouwen 25 x 35 cm)

De vriendelijke knuffelvriendjes van Meri Meri zijn al even onweerstaanbaar als hun feestartikelen. Ontworpen met veel oog voor detail en handgemaakt met veel zorg en het perfect vriendje voor je kleintje om overal mee naartoe te nemen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.180.130.020.06
  • Door Anonymous A.
  •  de 11/03/2020
super mooi! dochterlief super tevree!
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/10/2019
Leuk. Wel kleiner dan gedacht.
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories