Set van 12 dinosaurus bordjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ31719

Alles voor een dino feestje (29)

Ben je klaar voor het allerleukste dinofeestje van het jaar? Je gastheren aan tafel zijn prehistorische dieren die de feesttafel versieren.
...

5,50 €

4,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 123994

CollectieDinosaur
TypeBorden
KleurMeerkleurig
Ben je klaar voor het allerleukste dinofeestje van het jaar? Je gastheren aan tafel zijn prehistorische dieren die de feesttafel versieren.

Set van 12 kleine papieren bordjes met de afbeeldingen van dino's op een donkere achtergrond. Formaat verpakking: 18 x 18 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181800.35
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een dino feestje
Inspiratie en stories