Set van 2 kinderpuzzels - In actie

Twee kinderpuzzels met 24 puzzelstukjes, vanaf 4 jaar

Staat: Nieuw product

Haba

HAB969

Probeer de dief te vangen of red de inwoners van een brandend gebouw. Puzzel de spannendste taferelen bij elkaar met deze puzzelset.

De puzzels zijn handig verpakt in een stevige kleine doos.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306161

CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken

Toffe set kinderpuzzels van Haba bestaat uit 2 puzzels met actievolle taferelen. Elke puzzel heeft 24 puzzelstukken voor groot puzzelplezier.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Materiaal: karton
Aantal puzzels/onderdelen: 2 puzzels met elk 24 stuks

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!