Set van 2 schattige snackdoosjes - Geheime tuin

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER190

Crocodile Creek Eco collectie (42)

Met deze set van 2 identieke koek- /fruitdoosjes van Crocodile Creek kijk je nog meer uit naar het snackmoment. Een schattig egeltje verbergt zich tussen fleurige bloemetjes maar tegelijk belooft hij plechtig om goed op jouw lekkernijen te passen.

Dit is een set van 2 dezelfde herbruikbare doosjes, zo ben je meteen gesteld.

7,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3865197

TypeSnackdozen
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenDieren

Handige set van 2 snackdoosjes Geheime tuin van Crocodile Creek, uit één stuk, een ecologische keuze en perfect voor koekjes, nootjes, fruitjes  of andere lekkere snackjes in te stoppen en mee te nemen op al je avonturen.

Leuke tip: combineer de doosjes met een bijpassende drinkfles of brooddoos.

Afmetingen: 2 doosjes van 7,5 x 9 x5 cm

Materiaal: voedselveilig polyporpyleen - vrij van PVC, BPA en andere schadelijke stoffen

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7.65.121.60.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Crocodile Creek Eco collectie
Inspiratie en stories