Set van 2 Tilda siliconen slabbetjes - Space multi mix

Pack van 2 siliconen slabbetjes met ruimteprint en opvangvak

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3531

Apollo 11 inspiratie (106)

Alledaagse activiteiten zoals aan tafel gaan worden net iets leuker met de juiste accessoires.

Deze 2 siliconen bavetjes zijn lekker groot, zo kan je kleintje naar hartenlust zelf eten, smossen, smullen, ... voorzien van een opvangvak en gemaakt uit makkelijk afwasbaar silicone.

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12711 9808

CollectieTilda
TypeSlabbetjes
PrintsSpace Mix
KleurBeige
Korting- 40 %

Duurzame set van 2 Tilda slabbetjes Space Multi Mix van Liewood kan je kindje ontbijten, lunchen of het avondmaal lekker opsmullen zonder dat de kleertjes vuil worden. Het flexibel Liewood slabbetje is lekker groot, heeft een handig opbergvakje en is verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren, welke is jouw favoriet? >

Materiaal: 100% silicone
Afmetingen: 29 x 22 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek - mag ook in de vaatwasser op max 65°C

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories