Set van 20 grote servetten - Rainbow Sun

Unieke papieren servietjes met regenboog franjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR651

Alles voor een regenboog feestje (72)

Geef een vrolijke én kleurrijke toets aan elke feestje met deze leuke servetten.

De wolkjes met een lief lachend gezicht en kleurrijk papier met franjes komen in een set van 20 en zijn makkelijk aan te vullen met de bordjes, cupcakevormen of bekers van Meri Meri.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 216181

CollectieWeather
TypeServetten
KleurMeerkleurig

Grote servetten Rainbow Sun uit de Weather Party lijn van Meri Meri maken elke feesttafel leuker. In deze set zitten 20 leuke 3 laagse servetten afgewerkt met kleurrijke franjes in de vorm van een wolkje met gezichtje. Fijn detail deze feestaccessoires zijn gemaakt van milieuvriendelijk papier.

Afmetingen opgevouwen: 16,5 x 12,4 cm
Materiaal: milieuvriendelijk papier, 3 lagen

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Iris V.
  •  de 06/10/2021
heel leuk
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories