Set van 3 puzzels De kleine brandweerkazerne - 24 puzzelstukken

Staat: Nieuw product

Haba

HAB358

Drie prachtige taferelen uit de gelijknamige app Kleine brandweerkazerne van Fox & Sheep met telkens 24 puzzelstukken. Ideaal voor kleine brandweermannetjes in spé om heel wat te ontdekken.

12,99 €

10,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304186

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken

Wist je dat puzzelen niet alleen leuk is maar ook perfect educatief speelgoed? Je traint je cognitieve vaardigheden en je leert probleemoplossend denken. Ook de hand-oogcoördinatie en de fijne motoriek worden tijdens het puzzelen gestimuleerd.

Geschikt vanaf 4 jaar.
Materiaal:
karton

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.43
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/02/2023
Goede kwaliteit en leuke puzzels (wat subjectief is natuurlijk).
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!