Set van 8 borden - Sparkle bat

Lasercut feestborden in de vorm van schitterende vleermuizen

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR496

Meri Meri Halloween (30)

Vleermuizen op tafel, het kan met deze fantastische borden uit de Halloween collectie van Meri Meri. Ze maken je feesttafel af en zijn ook leuk om kleine Halloween snacks of snoepjes op uit te stallen en te presenteren aan je gasten.

De details in holografische folie geven je feest een schitterende touch.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 208540

CollectieHalloween
TypeBorden
KleurZwart

Zalige set met 8 zwarte borden Sparkle Bat in de vorm van vleermuizen, een echte musthave voor je Halloween feesttafel. Knappe feestdecoratie uit de Halloween collectie van Meri Meri, geprint aan beide zijden  en afgewerkt met details in holografische folie.

Tip: bijpassende Sparkle Bat servetten en bekers maken het plaatje compleet.

Materiaal: gemaakt uit eco-friendly papier
Afmetingen: 38,1 x 18,1 cm

_

Meri Meri is een musthave om je Halloween echt uniek te maken. Ze hebben prachtige feestaccessoires en griezelige tafeldecoratie die je feestje af maken en ook voor prachtige Halloween outfits ben je bij hen aan het juiste adres, met unieke details en originele looks.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories