Set van 8 feestborden - Raket

8 unieke raketbordjes uit eco-karton en raffia lintjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR803

Apollo 11 inspiratie (106)

Haal je beste feestservies boven of kies gewoon feestelijke borden in de vorm van een kartonnen ruimte raket.

Ze geven je eerstvolgend feestje of feestelijk moment een extra touch en zijn buitenaards leuk om cake of ander lekker op te smullen.

11,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 218656

CollectieTo the moon
TypeBorden
KleurWit

Fantastische raketborden van MERI MERI zijn een geweldige manier om de tafel van een ruimtefeestje te versieren en de kleine astronautjes op je feest te plezieren.

Leuke tip: wil je een feestje in Space-thema geven? Check dan de rest van de Over the moon-feestcollectie >

Materiaal: de wegwerp borden zijn gemaakt van hoge kwaliteits karton en afgewerkt met details in zilverfolie en oranje raffia linten die de straalmotoren imiteren.

Afmetingen: 16,5 x 31,8 x 0,6 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories