Set van 8 maskers - Superheld

Superheldenmaskers met koperfolie in 4 verschillende designs

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU084

Alles voor een superhelden feestje (21)

BAM! Met deze superheld maskers ben je meteen vertrokken voor een bangelijk feestje.

Wil je graag een superhelden themafeestje? Bekijk dan zeker de rest van de Great Pretenders feestcollectie. Power to the party!

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97801

PersonageSuperheld
TypeFeestaccessoires

Set van 8 maskers van Great Pretenders, ideaal om aan je gasten uit te delen en meteen in de mood te zijn voor een lekkere pannenkoek of heerlijk speelmoment onder elkaar. De maskers zijn uniek, superstoer en afgewerkt met schitterende koperfolie. De maskers uit de Superheld feestcollectie hebben 4 verschillende designs.

Afmetingen: tussen de 14 en 16 cm

Bekijk zeker de rest van de superhero collectie met bijpassende borden, servetten, slingers en bekers voor een stoer en onvergetelijk feestje.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories