Set van 8 papieren borden - Safari Animals

Set van 8 grote papieren bordjes met beestig motief

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR404

Meri Meri Safari Animals (8)

Wat een feest om hiervan te eten. Deze prachtig geïllustreerde dierenbordjes in Safari Animals thema zijn perfect om je kleine avonturiers te voeden.

Ze staan mooi op de feesttafel en komen goed van pas als je op zoek bent naar praktische én mooie feestdecoratie!

11,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202141

CollectieSafari Animals
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Set van 8 grote Safari Animals papieren borden voor een beestig feestje. De kartonnen bordjes staan vol wilde dieren en zijn op beide zijden geprint, met details in holografische folie.

Materiaal: stevig karton

Afmetingen: 26 x 26 cm

_

Safari Animals is een heerlijk feesthema van Meri Meri dat zowel jongens als meisjes kan bekoren inclusief een hele reeks feestbeesten, zachte kleuren en feestitems die mooi samen passen.Iideaal voor jouw beestig verjaardagsfeestje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Safari Animals
Inspiratie en stories