Siliconen placemat Jude - Miauw & Apple blossom mix

Makkelijk afwasbaar tafelmatje met kattenprint en siliconen band

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6555

Aan tafel met Liewood (267)

Maak etenstijd leuk met de 100% siliconen Jude Placemat met stoere superhelden motief. Er zit ook een elastiek bij om het matje op te rollen als je het niet gebruikt.

Veeg het schoon of stop het in de vaatwasser aan het einde van elke maaltijd.

21,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15059 0099

PrintsMiauw & Apple blossom mix
KleurRoze

Siliconen placemat Jude Miaux & Apple Blossom mix is de ideale tafelgenoot om te eten zonder je druk te maken over morsen. Gemaakt uit flexibel en makkelijk af te wassen siliconen.

Materiaal: 100% silicone
Afmetingen: 42,1 x 30,2 cm - elastiek: 5,5 x 2 cm
Onderhoud: vaatwasmachinebestendig - max 230°C - Vriezerbestendig tot -20°C - makkelijk op te hangen om op te bergen door het gat in de hoek - geen scherp mes op gebruiken - veilig voor contact met voedsel

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories