Slab in organische katoen - lux sand/black

Staat: Nieuw product

Home by Door

KZ32417

Hou baby helemaal schoon met deze trendy slab van het tijdloze merk Kidscase! De prachtige stof met springerige stippen print is in diamantvorm...

14,95 €

4,49 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Hou baby helemaal schoon met deze trendy slab van het tijdloze merk Kidscase! De prachtige stof met springerige stippen print is in diamantvorm doorstikt en gevoerd met polyester, wat hem extra zacht maakt. De achterkant is gevoerd met een zandkleurige stof. Afgewerkt met een dubbele drukknoopsluiting.

Materiaal: 83% organische katoen, 17% polyester voor de padding
Afmetingen: H 29cm x B 23cm
Wasbaar op 30°C.
Gemaakt met respect voor de mens en de planeet.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Home by Door (voorheen Kidscase Home) biedt een uitgebreide collectie tijdloze en toch eigentijdse babycare producten en accessoires voor zowel baby-, kinder- als woonkamer. Ontwerpster Door Fransen creeert met onderscheidende kleurenreeksen, heldere vormen en een grafisch handschrift een collectie met een eigenzinnige stijl, met aandacht voor vorm en functionaliteit. Daarnaast produceert Home by Doorde collecties via methodes die zowel eerlijk als milieuvriendelijk zijn voor de lokale mensen en arbeiders, door zoveel mogelijk met organisch katoen te werken en met gecertificeerde leveranciers.