slabbetjesset met grappig diertje*

Staat: Nieuw product

Haba

Leeuw Louis en zebra Evi kijken trots toe hoe jouw kleine spruit flink eet! Een set van 2 schattige slabbetje met een handige...

9,95 €

6,47 €

Add to my wishlist

Leeuw Louis en zebra Evi kijken trots toe hoe jouw kleine spruit flink eet! Een set van 2 schattige slabbetje met een handige klittenbandsluiting. Kies tussen een stoere leeuw of een dartele zebra. Materiaal: 100 % katoen (buitenkant), 85 % katoen & 15 % polyester (binnenkant). Smakelijk!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202700.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301037