Slim kaartspel - Conex

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (110)

Conex is een groots spel in een klein doosje. Dit kaartspel met 'scherpe kantjes' dwingt spelers om het hoofd koel te houden en het overzicht altijd te bewaren. Alleen zo word je CONEX-kampioen!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303499

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar

Word CONEX-kampioen! Vind de beste plaatsen om je kaarten met de waardevolste CONEX-hoeken af te leggen. Maar let op: je ziet snel dingen over het hoofd! Zet de behaalde actiesterren slim, maar ook op tijd in. Houd het overzicht en behaal de meeste punten!

Inhoud: 52 kaarten (inclusief actiekaarten), 1 startspelerkaart, 1 puntenbord, 4 spelersmarkers, 2 actiesterren (2x-ster, bliksemster), 1 symbooldobbelsteen, 1 handleiding.

Geschikt voor kids vanaf 8 jaar. Aantal spelers: 2-4 spelers. Duur: ca. 20 minuten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.85.5160.22
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories