Slim memospel - Boomgaard

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Alarm! De brutale raaf staat op het punt jullie lekkernijen weg te kapen. Verzamel al het fruit door de bij de gegooide kleur passende vruchten...

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3273/3274

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeMemoryspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Alarm! De brutale raaf staat op het punt jullie lekkernijen weg te kapen. Verzamel al het fruit door de bij de gegooide kleur passende vruchten om te draaien. Het doel van het spel is om al het fruit te verzamelen voordat de raaf alles van jullie wegkaapt.
Een coöperatief memospel voor 1 - 4 spelers van 3 tot 99 jaar. Met eenvoudige spelregels om snel te kunnen spelen en leuke wedstrijdvariant.

Dit spel stimuleert:
- Kleuren/vormen
- Geheugen
- Samenwerken

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.94.318.60.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories