Snackdoosje Das - Peach

Staat: Nieuw product

Blafre

MCH126

Blafre lunchtijd ! (53)

Dankzij deze knappe das wordt elk snackmoment een feest. De Blafre snackdoos is een echte blikvanger en ideaal om fruit of een koekje mee te nemen. De kwaliteit is tiptop, zonder nare stoffen zoals BPA of ftalaten.

Alle Blafre snack en brooddozen worden ontworpen, ontwikkeld én geproduceerd in Noorwegen, zo krijgt elk lunchmoment een Scandinavische touch!

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BL7905

TypeSnackdozen
KleurRoze

Prachtig en uniek snackdoosje Das Peach van Blafre is gemaakt van erg hoogwaardig + volledig recycleerbaar plastic en werd gemaakt in Noorwegen. Dit wordt zonder twijfel snel de favoriet van jouw kleintje (en van jezelf ^_^) Dit model is verkrijgbaar in 3 stijlvolle kleurtjes om op verliefd te worden.

Tip! Ook leuk om te mixen en matchen met de Blafre brooddozen, drinkflessen uit RVS staal en roll top rugzakken.

Materiaal: hoogwaardig HDPE plastic, BPA-vrij, voedselveilig, 100% recycleerbaar
Afmetingen: 12 x 12 x 5 cm
Gebruiksadvies: vaatwasbestendig, niet geschikt voor de microgolf
Herkomst: ontworpen en geproduceerd in Noorwegen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Blafre is een familiebedrijf uit Noorwegen, opgericht in 2005. Het bedrijf is in handen van Ingrid en Remi. Ingrid is designer en Remi regelt al de rest. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje, Nora. Duurzame & retro geïnspireerde kinderproducten De collecties van Blafre variëren van unieke opbergblikken , RVS drinkflessen en thermoskannen tot beddengoed , slabbetjes , papierwaren en kamer decoratie . Stuk voor stuk uniek in z’n design en gemaakt van de allerhoogste kwaliteit en de meest duurzame materialen.
Collectie Blafre lunchtijd !
Inspiratie en stories